PRESENTERAS AV

PRESSTRÄFF DIREKT

Pressträff Direkt är en livesänd videokonferens med ert bolag i centrum – när ni vill nå ut till finansmarknaden och dess aktörer

Via Pressträff Direkt kan ni i samband med en nyhet eller rapport direkt kommunicera med investerare, analytiker, journalister och inte minst era aktieägare.


I Direkt Studios modererar vi programmet där du som gäst kan berätta mer om nyheten, rapporten eller händelsen i bolaget. Tittare kan både på förhand och live ställa frågor till bolaget som programledaren tar upp. Samtliga pressträffar är öppna för journalister, däribland Nyhetsbyrån Direkt. 

Så funkar det

Exponering

Pressträffen sker i direktsändning i Direkt Studios lokaler på Kungsgatan 33 i Stockholm, alternativt via länk.


Programmet modereras av en programledare och ni talar om händelsen eller rapporten samt svarar på frågor från programledaren samt frågor från den digitala publiken.


Efter pressträffen har du möjlighet att chatta med tittarna. Chattforumet sätts upp av oss, men du ansvarar för dialogen med tittarna. 

Direkt Studios YouTubekanal med 37 000 följare

Stockpickers nyhetsbrev Market Update med 50 000 mottagare

Nordens största aktiegrupp på Facebook med 65 000 medlemmar

Via terminalen Infront, i sociala medier, i ert nyhetsflöde på Avanza samt Pressträff Direkts egna kanaler

Jag vill bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Det går också bra att kontakta oss direkt.

Mats Jonsson

070 123 45 56

mats.jonsson@investortarget.se

Noel Neliander

072 252 13 80

noel.neliander@investortarget.se

PRESSTRÄFF DIREKT ÄR EN TJÄNST FRÅN

Direkt Studios är kanalen för dig som behöver den senaste informationen från finansmarknaden. Direkt Studios erbjuder bolag proffesionellt producerade videos med distribution till en stor mängd investerare.

Investor Target erbjuder rådgivning och produktion inom Investor Relations samt i samband med kapital-anskaffningar. Investor Target arbetar med såväl noterade bolag som onoterade och de på väg till börsen.

Stockpicker hjälper sina läsare att göra bättre placeringar och ser till att deras annonsörer når en kapitalstark målgrupp. Stockpicker erbjuder aktie-, och fondanalys till bolag och har ett nätverk av över 50 000 investerare.

Copyright © 2023. All rights reserved.