EN

ES

IT

PT

DE

VERMINDER UW UITSTOOT,LEG DE LAT HOGER.

Welkom in hetelektrische tijdperk.

MANITOU lanceert de nieuwe Oxygen gamma's en gaat de uitdaging van hernieuwbare energie aan. U vermindert uw uitstoot en energieverbruik zonder MANITOU kwaliteit op te geven. Voor elektrificatie zonder compromis.

Geoptimaliseerde prestaties

Verbeterde polyvalentie

Vereenvoudigd gebruik

De nieuwe elektrische MANITOU-gamma's bieden alles wat het DNA van het merk uitmaakt: kwaliteit, stevigheid, productiviteit en innovatie, waarbij wordt geprofiteerd van de prestaties en geoptimaliseerde gebruiksomstandigheden die door elektrificatie worden aangeboden.

De nieuwe elektrische MANITOU-machines werken op elk terrein, binnen en buiten. Ze kunnen ook worden gebruikt in volledig elektrische of hybride* modus, om zich aan te passen aan de behoeften van elke locatie. Dankzij de geluidsreductie kunt u ook uw werkuren verlengen of moduleren.

Zowel operatoren als managers profiteren van optimale gebruiksomstandigheden: intuïtievere mens-machine, met aanduiding van het verbruik en de resterende werktijd (rechtstreeks toegankelijk vanuit de platform voor hoogwerkers), alsook gekoppelde oplossingen om uw vloot efficiënt te beheren (geolokalisatie, laadniveau, enz.).

*optie alleen beschikbaarop sommige machines

Ontdek de nieuwe OXYGEN gamma's

Ze worden het hele jaar door gelanceerd en dekken alle behoeften en activiteiten.

Telehandlers

Mobile elevating work platform

Rotative telehandlers

Een hoogstaand label in elk opzicht

Permanent of tijdelijk gebruik in emissieloze modus

Vermindering van de milieu-impact (CO2, deeltjes, lawaai)

Daling van het energieverbruik

TCO* reductie tot 17% op specifieke machines

" De energietransitie is sinds de gezondheidscrisis in een stroomversnelling geraakt. Er is nu een sterke wil aan onze kant om massaal te investeren in alternatieve energiebronnen. "

"Vandaag de dag is het duidelijk dat een leasemaatschappij die ons lage emissie oplossingen aanbiedt, een grotere kans maakt om het contract bij ons binnen te halen."

" Het is verbazingwekkend hoe stil elektrische producten kunnen zijn op een bouwplaats! En daar komt nog bij dat de machines net zo efficiënt zijn als verbrandingsmotoren. "

Marloes K. 

Directeur Inkoop

Jan H.

Key Account Manager

Rens V.

Works Supervisor

Wilt u meer weten overover de nieuwe Oxygen by MANITOU gamma's ?

Copyright ©Manitou 2022. All rights reserved.