new art laboratories

NADAL® COVID-19 Ag pikatestit
Koronadiagnostiikan suunnannäyttäjä

Official partner of the Federal Ministry of Health. Our tests are part of the national testing strategy.

NADAL® COVID-19 Ag Test

NADAL® COVID-19 Ag plus Test

NADAL® COVID-19 antigeenipikatestit antavat tarkat tulokset vain muutamassa minuutissa, maksavat vain murto-osan PCR-testien hinnasta ja vapauttavat täten laboratorioiden kapasiteettia


"Jokaisella testityypillä on oma tärkeä roolinsa taistelussa virusta vastaan."

U.S. Food and Drug Administration (FDA)

NADAL® antigeenipikatestit havaitsevat Iso-Britanniasta (Alfa), Etelä-Afrikasta (Beeta), Brasiliasta (Gamma) ja Intiasta (Delta ja Kappa) peräisin olevat virusmuunnokset yhtä luotettavasti kuin alkuperäisen SARS-CoV-2-koronavirusvariantin.

NADAL® COVID-19 Ag Test

NADAL® COVID-19 Antigeenipikatesti – lateraalivirtaukseen perustuva kromatografinen immunomääritys – havaitsee viruksen proteiineja ja osoittaa sen suoran läsnäolon kehossa. Se suoritetaan keräämällä tikkunäyte suuontelosta tai nenänielusta. Näyte uutetaan puskuriliuokseen ja pipetoidaan testikasetille. Kvalitatiivinen tulos on valmis alle 20 minuutissa.

Diagnostinen herkkyys on 97,56 % (ct-arvo: 20 – 30), ja diagnostinen tarkkuus on >99,9 %. Tämä tarkoittaa, että antigeenitestin antamat positiiviset tulokset ovat erittäin tarkkoja. Väärän negatiivisen tuloksen mahdollisuus tulee kuitenkin aina ottaa huomioon, joten epäselvissä tapauksissa PCR-testaus tulisi suorittaa negatiivisen tuloksen varmentamiseksi. Valinta vasta-aine-, antigeeni- tai PCR-testin välillä ei ole joko-tai-päätös. Paras strategia on testimenetelmien yhdistäminen.

Testin ominaisuudet:

Optimoitu testausprosessi

Korkea tarkkuus (>99,9 %)

Korkea herkkyys korkeilla viruskuormilla: 97,56 % (ct-arvo: 20 – 30)

Helppokäyttöinen

Nopeat ja luotettavat tulokset vain 15 minuutissa

Testi voidaan suorittaa käyttäen nenä-, nenänielu- tai nielunäytteitä

Voidaan säilyttää huoneenlämmössä

Kaikki testikomponentit – mukaanlukien steriilit näytetikut – toimitetaan mukana

Ei ristireagoivuutta kausikoronavirusten kanssa (kuten hCoV-229E, -HKU1, -NL63 ja -OC43) tai influenssavirusten kanssa (kuten A/B-influenssa)

Nenänäyte

Nenänielunäyte

Nielunäyte

Virusantigeenitestin merkitys

Siinä missä NADAL® COVID-19 IgG/IgM Pikatesti havaitsee viruksen epäsuorasti, NADAL® COVID-19 Antigeenipikatesti havaitsee sen suoraan osoittaen SARS-CoV-2-viruksen spesifisten proteiinien läsnäolon. Antigeenin havaitseminen kuroo siten umpeen diagnostista juopaa. Nukleokapsidiproteiini (N) on ihanteellinen viruksen havaitsemiseen, koska sitä on runsaasti viruksessa ja se on riittävän SARS-CoV-2-spesifinen. Se on yksi neljästä tärkeimmästä rakenneproteiinista ja osallistuu virusgenomin replikaatioon, transkriptioon ja pakkaamiseen.

NADAL® COVID-19 Antigeenipikatesti lateraalivirtaukseen perustuva kromatografinen immunomääritys SARS-CoV-2 nukleoproteiinien kvalitatiiviseen havaitsemiseen ihmisen nielu- ja nenänielunäytteistä. Testi on tarkoitettu SARS-CoV-2-infektioiden diagnosoinnin apuvälineeksi. Huomaa, että viruksen nukleoproteiiniantigeenien pitoisuus voi vaihdella taudin aikana ja alittaa testin havaitsemisrajan. Testattavien henkilöiden mahdollista tartuttavuutta ei voida poissulkea negatiivisen testituloksen perusteella.

NADAL® COVID-19 Ag plus Test

NADAL® COVID-19 Ag plus Test havaitsee viruksen suoraan osoittaen SARS-CoV-2-spesifisten proteiinien läsnäolon. Nukleokapsidiproteiini (N) on ihanteellinen viruksen havaitsemiseen, koska sitä on runsaasti viruksessa ja se on riittävän SARS-CoV-2-spesifinen. Se on yksi neljästä tärkeimmästä rakenneproteiinista ja osallistuu virusgenomin replikaatioon, transkriptioon ja pakkaamiseen.

NADAL® COVID-19 Ag plus Test on lateraalivirtaukseen perustuva kromatografinen immunomääritys SARS-CoV-2-viruksen nukleoproteiinien kvalitatiiviseen havaitsemiseen ihmisen nenä-, nenänielu- ja nielunäytteistä. Testi on tarkoitettu SARS-CoV-2-infektioiden diagnosoinnin apuvälineeksi. Huomaa, että viruksen nukleoproteiiniantigeenien pitoisuus voi vaihdella taudin aikana ja alittaa testin havaitsemisrajan. Testattavien henkilöiden mahdollista tartuttavuutta ei voida poissulkea negatiivisen testituloksen perusteella.

Testin ominaisuudet:

Korkea herkkyys korkeilla viruskuormilla: 97,09 %

Korkea tarkkuus (> 99,99 %)

Testi voidaan suorittaa käyttäen nenä-, nenänielu- tai nielunäytteitä

Esitäytetyt puskuriliuosampullit mahdollistavat nopeamman testausmenettelyn

Kaikki testikomponentit – mukaan lukien steriilit näytetikut – toimitetaan mukana

Helppokäyttöinen

Nopeat ja luotettavat tulokset vain 15 minuutissa

Säilytys huoneenlämmössä

Ei ristireagoivuutta kausikoronavirusten (kuten hCoV-229E, -HKU1, -NL63 tai -OC43) tai influenssavirusten kanssa (kuten A/B-influenssa)

Suojakaappia ei tarvita

Nenänäyte

Nenänielunäyte

Nielunäyte

Onko sinulla kysyttävää COVID-19 antigeeni-, vasta-aine- tai yhdistelmätesteihin liittyen? Tarvitsetko lisätietoja?

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten!

Ole yhteydessä tällä lomakkeella:

Huomautus: Meidän NADAL® COVID-19 IgG/IgM- ja Ag-pikatestimme ovat tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Ymmärräthän, ettemme voi vastata muiden kuin alan ammattilaisten tiedusteluihin.

Copyright © nal von minden GmbH 2020