Plakwerken,pleisterwerken, stucwerken, plakkerij, bezetting, de plakker, de stukadoor, ... welke naam je er ook voor hebt: wij komen uw muren bezetten!

Realon NV is een one-stop-shop voor uw bouwproject. De plakkerij of plakwerken zijn een essentiëel onderdeel in de afwerking van uw huis. Het vakmanschap van de mensen die uw muren komen plakken bepalen voor een groot deel hoe uw huis er de eerste maanden zal uitzien aan de binnenkant.

We begrijpen dat deze werken erg budgetgevoelig zijn. Er is dus niks mis met vergelijken! Klik op de knop om een offerte aan te vragen. 


De juiste techniek en stukadoor voor uw toepassing.

Spuitpleister, vat en mixer, citerne,... er zijn verschillende types pleister en betonproducten die in uw project kunnen worden verwerkt. Van lichtgewicht cement bezetting voor de tegelwerken in uw badkamer tot het sierpleister in de inkomhal. We helpen u graag aan rechte muren! 


Als u een uw oppervlaktes kent bezorgen we u graag een indicatieve offerte, heeft u graag wat meer informatie mag u steeds contact opnemen met ons via Whatsapp om uw vragen te stellen! We helpen u graag verder!

Realon NV is actief in de bouwsector: als bouwpromotor, aannemer en handelaar van bouwmaterialen. 

Kwaliteit is ons hoogste goed, daarom werkt de patron mee op elke werf!


REALON

REALON

REALON

PROJECTS

CONSTRUCT

MATERIALS

Als verdeler van bouwmaterialen kunnen we dankzij onze efficiënte werking voor zowel particulier als zelfstandige materialen aan voordelig tarief voorzien.


Als bouwpromotor leggen we de nadruk op duurzame projectontwikkeling. Vanuit projectgronden en afbraak- of te renoveren panden bouwen we een gezellig thuis of moderne handelszaak

Als aannemer maken we het verschil door kostenefficiënt jouw probleem klantgericht aan te pakken. Niet enkel voor volledige renovaties maar evenzeer voor kleinere bouwprojecten.


NIEUW: stel uw vraag via Whatsapp!+32 470 56 79 28

Copyright @ 2020 REALON