REALON CHAPEWERKEN

Realon NV is een one-stop-shop voor uw bouwproject. Chapewerken is een cruciaal onderdeel in de afwerking van uw bouwproject.


Door onze constante investering in techniek en kennis van chapewerken kunnen we de meest uitdagende projecten de baas aan een ZEER SCHERPE PRIJS.


Kwaliteit, snelheid en enkel Belgische grondstoffen!

Chape wordt gemaakt op basis van cement en zand en kan zowel bij nieuwbouw als  renovaties worden toegepast.  Onze teams verwerken enkel Belgische grondstoffen in een piekfijn afgewerkt product. Bij elke werf in een Realon werfleider steeds ter plaatse om de werken in een goede baan te leiden.  


Neem ons mee in uw prijsvergelijking door via onderstaande knop een kort formulier in te vullen zodat wij alle nodige informatie hebben om u meteen van een offerte te voorzien.

Chatten via Whatsapp is steeds mogelijk indien u advies nodig heeft!

Realon NV is actief in de bouwsector: als bouwpromotor, aannemer en handelaar van bouwmaterialen. 

Kwaliteit is ons hoogste goed, daarom werkt de patron mee op elke werf!


REALON

REALON

REALON

PROJECTS

CONSTRUCT

MATERIALS

Als verdeler van bouwmaterialen kunnen we dankzij onze efficiƫnte werking voor zowel particulier als zelfstandige materialen aan voordelig tarief voorzien.


Als bouwpromotor leggen we de nadruk op duurzame projectontwikkeling. Vanuit projectgronden en afbraak- of te renoveren panden bouwen we een gezellig thuis of moderne handelszaak

Als aannemer maken we het verschil door kostenefficiƫnt jouw probleem klantgericht aan te pakken. Niet enkel voor volledige renovaties maar evenzeer voor kleinere bouwprojecten.


Copyright @ 2020 REALON