Inzercia pracovných ponúk

Zverejnite vašu ponuku na najznámejšom pracovnom portáli na Slovensku

Online inzercia pracovných ponúk je najčastejším spôsobom, ako si uchádzači hľadajú nové pracovné príležitosti. Pracovný portál je pre nich miestom, kde nájdu dostatok pracovných ponúk, ktoré si vedia rýchlo a jednoducho vyfiltrovať podľa svojich kritérií. Ako zamestnávateľ tak máte možnosť zasiahnuť uchádzačov, ktorí si aktívne hľadajú novú prácu práve vo vašej oblasti.

Pozrite si možnosti inzercie na Profesia.sk

Jednorazová inzercia

Rýchle a efektívne riešenie pre firmy, ktoré hľadajú nových ľudí príležitostne, alebo ešte nemajú s Profesiou skúsenosti. Ide o zverejnenie jednej pracovnej ponuky na týždeň, 14 dní alebo jeden mesiac. Objednanie a vytvorenie inzerátu je jednoduché a prvé reakcie od uchádzačov môžete dostať už v deň zverejnenia ponuky.

CREDIT balík

Ak viete, že budete inzerovať minimálne 3 a viac pracovných ponúk za rok, je pre vás výhodné vybrať si jeden z našich CREDIT balíkov. Jeden kredit môžete použiť na zverejnenie jednej pracovnej ponuky. Čím väčší balík si objednáte, tým je cena za jednu ponuku nižšia. Teda MINI, STANDARD alebo PREMIUM? 

Zviditeľnite vaše pracovné ponuky

Chcete, aby vaša pracovná ponuka vynikla? Okrem klasickej inzercie nájdete na Profesia.sk možnosti ako vaše ponuky zvýrazniť a dostať ich k relevantným záujemcom. Používame pritom zvýraznené plochy v e-mailoch s pracovnými ponukami a na stránke a inteligentné cielenie, vďaka ktorému vaše ponuky získajú viac videní a reakcií.

Import pracovných ponúk

Pracovné ponuky môžete na Profesia.sk zverejňovať priamo z vášho systému na správu uchádzačov (ATS). Využite automatické importy pracovných ponúk.

Máte záujem o naše služby?

© 2024 Alma Career Slovakia. Všetky práva vyhradené.

Táto webstránka používa cookies. Jej používaním súhlasíte so Zásadami spracúvania osobných údajov.