Employer branding

Zvýraznite svoju zamestnávateľskú značku  

Rozšírte svoju firemnú identitu aj do náborového procesu. V Profesii rozumieme, aké dôležité je stavať na jednotnej komunikačnej línii a vizuálnej identite, aby si vás potenciálni zamestnanci zapamätali a jednoduchšie vyhľadali. Preto ponúkame employer brandingové služby, vďaka ktorým si môžete namiešať tú správnu mieru identity, ktorú si na stránkach Profesia.sk chcete zachovať.  

Vyberte si tú pravú službu pre seba

Prezentácia spoločnosti

Získajte unikátnu možnosť vytvoriť si firemnú podstránku a pracovné ponuky kompletne vo vašom firemnom dizajne na Profesia.sk. Použite svoje logo, firemné farby, obrázky či ilustrácie. Odlíšte sa od konkurenčných pracovných ponúk a zdôraznite svoju vlastnú poznateľnosť.


Easy design

Vytvorte si vizuálne atraktívny profil spoločnosti a pracovné ponuky rýchlo a jednoducho. S Easy designom môžu uchádzači nazrieť do vašej spoločnosti prostredníctvom fotografií alebo videa.

Ponuka v dizajne

Ste firma, ktorá nových zamestnancov nehľadá až tak často, ale aj vy chcete mať pracovnú ponuku vo firemnom dizajne? Využite jednorazovú službu Ponuka v dizajne. Platí na zverejnenie pracovnej ponuky, v ktorej môžete použiť svoje logo, obrázky, ilustrácie a farby.

Logo spoločnosti

Doplňte logo vašej spoločnosti k pracovným ponukám a pomôžte uchádzačom jednoduchšie vás nájsť a rozoznať medzi konkurenciou. Vyberte si možnosť pridať svoje logo do zoznamu ponúk a zároveň do každej pracovnej ponuky, alebo môžete využiť exkluzívny priestor medzi top zamestnávateľmi na hlavnej stránke Profesia.sk.

Videovizitka

Video je dynamickejšie, atraktívnejšie a zapamätateľnejšie ako text. Ak chcete byť výraznejší, ukázať firemnú kultúru a priamo sa prihovoriť uchádzačom, pridajte videovizitku k svojim pracovným ponukám. Služba vám zabezpečí uverejnenie jedného videa v každej pracovnej ponuke.

„Niekedy o tom, či uchádzač zareaguje na ponuku alebo nie rozhodujú detaily. Preto čoraz viac stúpa potreba byť viditeľný a rozpoznateľný ako zamestnávateľ. Firemná kultúra a dobré meno spoločnosti sú dôležité faktory pri rozhodovaní uchádzača. A práve vizuálne prvky či video povedia niekedy viac ako riadky textu.”

Peter Nagy

Špecialista na branding na Profesia.sk

Máte záujem o naše služby?

© 2024 Alma Career Slovakia. Všetky práva vyhradené.

Táto webstránka používa cookies. Jej používaním súhlasíte so Zásadami spracúvania osobných údajov. Nastavenia cookies.