OOK ROESTVAST STAAL VRAAGT ONDERHOUD

Zelfs roestvast staal is niet geheel onderhoudsvrij. De InoxiClean producten reinigen, beschermen én herstellen het oppervlak. Cibo komt nu met een verbeterde formule voor zowel de InoxiClean Restore als de InoxiClean Spray.

INOXICLEAN GAMMA

INOXICLEAN RESTORE

Met de InoxiClean Restore verwijder je vliegroest, vuil en vet op roestvast staal, aluminium en koper. En daar blijft het niet bij, want het brengt ook de oorspronkelijke glans en uitstraling van het materiaal terug naar boven.






NIEUWE FORMULE verwijdert nog makkelijker roest en vuil 

  • Hecht zich beter aan het oppervlak, zodat het nog beter kan inwerken
  • Nieuwe, frisse geur
  • Dankzij het NSF-label kan het ook gebruikt worden in een omgeving waar voedsel verwerkt wordt.

INOXICLEAN SPRAY

De 100% siliconenvrije InoxiClean Spray is gericht op algemeen onderhoud in plaats van herstel. Het verwijdert vingerafdrukken, vuil en vetresten op geborsteld RVS, metaal, gelamineerd plastic, keramische tegels, enz. Buiten een vlekkeloos en egaal uiterlijk brengt deze spray ook een dunne beschermende film aan die het aanhechten van nieuwe vervuiling tegengaat.



NIEUWE FORMULE werkt effectiever & economischer 

  • Extra actief ingrediënt verwijdert zeer effectief vuil
  • Tot 25% meer rendement door betere zichtbaarheid en zuinigere verstuiving
  • Laat beschermende film achter die niet vettig is

TIP: Om zo lang mogelijk plezier te beleven aan het gebruik van de Restore, breng je best een extra beschermende laag aan door de InoxiClean Spray in te zetten!

ANDERE INOXICLEAN PRODUCTEN

Reinigingspoeder te gebruiken tijdens en na het polijsten. Verwijdert moeiteloos polijstvetten en vingerafdrukken van het gepolijste werkstuk, zonder krassen te maken. Dient gebruikt te worden in combinatie met een propere microvezeldoek.

Veelzijdig reinigingsproduct voor gepolijste RVS en andere spiegelglans oppervlakken. Verwijdert snel en streeploos vuil, vet en vingerafdrukken zonder krassen te maken.

INOXICLEAN FOAM

INOXICLEAN CHALK

OVERTUIGD VAN DE KRACHT VAN INOXICLEAN?

Cibo nv/sa

Deugenietstraat 5

3150 Tildonk

Tel. 016 61 85 85

Fax 016 61 84 84

info@cibo.be

www.cibo.be