Spoznajte služby portálu Profesia.sk

Spoľahlivý partner na trhu práce

Profesia je lídrom na slovenskom online trhu práce už od roku 1997. Vytvorili sme najpopulárnejšiu platformu na online nábor nových zamestnancov, ktorú denne využívajú tisícky ľudí a spoločností. Naším poslaním je spájať uchádzačov o nové pracovné príležitosti so zamestnávateľmi, ktorí hľadanú nové pracovné sily a zjednodušovať procesy s tým spojené.

Získajte kvalitných uchádzačov

Online výber z databázy uchádzačov 

Zverejňovanie pracovných ponúk

Zverejniť pracovné ponuky na najnavštevovanej-šom portáli na Slovensku je rýchle a jednoduché. Okrem výhodných balíkových riešení ponúkame aj nástroje na zvýšenie zásahu vašich pracovných ponúk.

Naša databáza disponuje vyše 70 000 aktívnymi životopismi. Zahŕňa možnosť vyhľadávania vhodných kandidátov na otvorené pozície, monitorovania situácie na pracovnom trhu a vytvorenia poolu kvalifikovaných kandidátov.

Zvýraznenie zamestnávateľskej značky

Reklama cielená na uchádzačov

Preneste si do vášho náborového procesu tú správnu dávku značky zamestnávateľa. Zvýšite rozpoznateľnosť vašej spoločnosti, odlíšite sa a ľahšie zaujmete uchádzačov. Silná zamestnávateľ-ská značka vám dokáže ušetriť čas aj peniaze.

Vaše náborové kampane potrebujú vhodných adresátov. Oslovte pasívnych i aktívnych kandidátov na trhu práce pomocou marketingových nástrojov na základe vami definovaných požiadaviek.

1 000 000+

unikátnych návštevníkov

mesačne

530

priemerný počet pozretí

jednej pracovnej ponuky

65 000+

aktívnych životopisov

v databáze

16 000

firiem aktívne využívajúcich

naše služby

90 000 +

anonymizovaných dát 

o platoch Slovákov

27 rokov

zbierame a analyzujeme dáta

z pracovného trhu

Stretnite uchádzačov naživo

Festivaly príležitostí po celom Slovensku

Festival príležitostí Profesia days už viac ako 10 rokov privádza uchádzačov o novú prácu a zamestnávateľov pod jednu strechu. Bohatý a inšpiratívny sprievodný program robí z Profesia days viac ako len veľtrh práce. Získajte osobný kontakt s ľuďmi, ktorí sú aktívni na pracovnom trhu, výhodu oproti konkurencii a vizibilitu pre svoju zamestnávateľskú značku.

Profesia.sk je súčasťou Alma Career, siete pracovných portálov v 17 krajinách Európy. Vďaka tomu máme medzinárodné know-how a dokážeme hľadať pracovníkov aj v zahraničí.

© 2024 Alma Career Slovakia. Všetky práva vyhradené.

Táto webstránka používa cookies. Jej používaním súhlasíte so Zásadami spracúvania osobných údajov. Nastavenia cookies.